MBLS - стираємо кордони   •   Ваш юридичний радник в міжнародній торгівлі, перевезеннях і інвестиціях   •   Київ   •   Маріуполь   •   +38 (066) 265 0645

Форум портових міст «Майбутнє у моря» - фото

В Маріуполі 17 липня 2019 року відбувся Форум портових міст «Майбутнє у моря». Організатором форуму виступила Маріупольська міська Рада. У форумі взяли участь представники міських рад Одеси і Чорноморська.

Під час форуму, міським головою Маріуполя Вадимом Бойченком був підписаний меморандум зі Всесвітньою асоціацією портових міст (м. Гавр, Франція). Таким чином Маріуполь став частиною світового портового співтовариства. Метою дільності асоціації є сприяння розвитку портової інфраструктури міст та налагодженню гармонійного співіснування порту з містом.

На форумі були присутні представники компаній, причетних то транспорту та морських перевезень, а також компанії експортери, зокрема металургійних заводів «Азовсталь» і «Ім. Ілліча».

ТОВ «Юридична фірма «МБЛС» на форумі представляв директор - Мащенко Андрій Геннадійович.

Під час форуму, міською владою, бізнесменами та представниками Всесвітньої асоціації портових міст були обговорені питання створення технопарків в прибережній зоні, розвитку рекреаційних зон, розвитку рибальства та інших виробництв, пов'язаних з морем.

Андрій Мащенко, під час форуму, обговорив з міським головою Маріуполя Вадимом Бойченком питання залучення інвестицій в проект індустріального парку «АзовАкваІнвест», який має бути облаштований міською владою на території колишнього рибного порту Маріуполя. Також, обговорив з директором ДП «Маріупольський морський торговельний порт» питання залучення у Маріупольський морський торговельний порт інвестицій на умовах державного-приватного партнерства, зокрема передачі портових терміналів у концесію, або на умовах їх оренди.

Андрій Мащенко також зустрівся з представникам іноземних компаній, які мають бажання інвестувати в проекти, започатковані міською владою Маріуполя. З іноземними інвесторами було досягнуто домовленості про правове супроводження Товариством «Юридична фірма «МБЛС» інвестицій цих компаній в Україну.

Андрій Мащенко на Форумі портових міст «Майбутнє у моря» - фото

Форум портових міст «Майбутнє у моря» - фото 2

Форум портових міст «Майбутнє у моря» - фото 3

Форум портових міст «Майбутнє у моря» - фото 4

^
X